logo

Ekskluzivne trodijelne alu felge na Porsche legendi: JMS stavlja 911 Turbo na alu felge Schmidt FS-Line

Jedan od najpoznatijih i najpopularnijih sportskih automobila na svijetu nedvojbeno dolazi iz Stuttgart-Zuffenhausena: govorimo naravno o Porscheu 911, koji je postao apsolutna legenda u razdoblju od gotovo 60 godina. Primjerak ovog klasika, koji je uvijek bio trenutno prepoznatljiv po svom karakterističnom obliku, sada su doradili stručnjaci u JMS Fahrzeugteile, sa sjedištem u Neckartenzlingenu u Njemačkoj.

Na osovinama modela 911 Turbo serije 991.2 sada se nalaze izuzetno kvalitetne alu felge Schmidt FS-Line trodijelni modeli dimenzija 9,5×20 inča na prednjoj i 11,5×20 inča na stražnjoj osovini. Dok Radinox dio alu felge od nehrđajućeg čelika imaju srebrni sjaj visokog sjaja, krakovi imaju završni sloj u posebnoj zlatnoj boji. Oni čine prekrasan komplementarni kontrast boji karoserije u bogatoj plavoj boji. Postavljene gume Michelin Pilot Sport 4 S mjere 245/35ZR20 i 305/30ZR20. 

Kao sve Schmidt alu felge iz naše ponude, ove felge imaju sve potrebne certifikate, među kojima i TUV certifikat koji osigurava sigurnost i visoku razinu kvalitete.

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

#racelook #racelookcomhr #jmsfahrzeugteile #tuner #gumiservismagas #RCLK  #alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #Schmidt #Schmidtwheels #Schmidthrvatska #Schmidtfsline #racelookporsche #alufelge #porsche #porschealufelge #flsline #porscheturbo

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave