logo

Cupra Formentor + Barracuda Racing Wheels alu felge – Dragoon + JE Design Widebody kit

Cupra postoji kao marka odvojena od Seata gotovo pet godina. Nakon što su prvi modeli Cupra u početku bili vrhunski modeli odgovarajuće serije Seat, 2020. godine uslijedio je prvi potpuno neovisni serijski model: Formentor. Sportski, dinamični SUV je apsolutni uspjeh – i također popularan u tuning sektoru. Ovdje prikazani primjer opsežno je prilagođen.

Apsolutni vrhunac projektnog vozila koje je izradio BSR u Češkoj, su visokokvalitetne i izuzetno konkavne alu felge Dragoon. Dolaze iz serije Ultralight tvrtke Barracuda Racing Wheels i karakterizira ih mala težina zahvaljujući procesu oblikovanja. Dimenzije kotača u Higloss Bronze završnici su 10×20 (11,9 kilograma), a pripadajuće Continental SportContact 7 gume su dimenzija 275/30ZR20. Savršeno pozicioniranje ove kombinacije ispod blatobrana zahvaljujući Eibachovim oprugama za spuštanje karoserije je spuštena za 35 milimetara.

Govoreći o blatobranima: zahvaljujući širokoj izvedbi, oni su sada znatno širi nego u standardnoj verziji. Kao i stražnji spojler, komplet dolazi od JE Design. Privlačnost Formentora dodatno je povećana njegovom potpunom folijom s izgledom brušenog aluminija. Posljednje, ali ne i najmanje važno, BSR Tuning je ugradio povećanje performansi i ispušni sustav iz vlastite tvrtke. Sve prikazane modifikacije dostupne su kod nas – Formula d.o.o.. 

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

・・・
#racelook #RCLK #racelookcomhr #cupratuning  #carsofcroatia #racelookcupra #dragoon

#alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #seatwheels #cuprawheels #Barracudaracingwheels #barracudafelge #barracudahrvatska #tuning#bsr #barracudadragoon #jedesign #eibach #opruge #federn 

Najnovije objave