logo

BMW SERIJE 3 LCI + Z PERFORMANCE WHEELS – ALU FELGE – MODEL – ZP7.1 DEEP CONCAVE SATIN BLACK

BMW SERIJA 3 – Aktualna još od 1975. pod okriljem BMW-a, Serija 3 otkrila je tijekom godina mnoga lica. Kao limuzina, coupe, karavan, cabrio te Gran Turismo varijanta osvojila je srca mnogih zaljubljenika u auto-moto svijet. Velikom popularnošću koju iz godine u godinu uživa, ubrzo je postala usudili bi se reći perjanica i ponos samog BMW branda. Najnovija BMW serija 3, predstavljena je 2018. godine na prestižnoj “Paris Motor Show” izložbi automobilske industrije. Iznova jedinstvena, ali i također vjerna tradiciji BMW-a , nova serija 3 ispunila je visoka očekivanja.
・・・
Vrhunski dizajn, tehnologiju i performanse prepoznali su i mnogi stručnjaci iz automobilske industrije, pa tako BMW serija 3 biva visoko pozicionirana u raznim recenzijama tiskanih medija kao što su ‘Car and Driver’ i ‘Grassroots Motorsports’.
・・・
Ovako atraktivna BMW serija 3, zahtijeva naravno poseban tretman kada je u pitanju odabir novih felgi. Odabir je pao na Z Performance Wheels alu felge.
・・・
Model – ZP7.1 – DEEP CONCAVE SATIN BLACK.

・・・

Dimenzije – prednja – 8.5×20 et 35 i stražnja – 9.5×20 et 40

・・・

Z Performance Wheels – model – ZP7.1 je nova, sportska i istovremeno elegantna alu felga. Zahvaljujući posebnom procesu FlowForged, alufelge imaju maksimalnu stabilnost iako su lakše od konvencionalnih lijevanih alu felgi.

Dizajn naplataka je futuristički, sportski, dinamičan i također odiše određenom elegancijom. Kotač je svestrani i može se koristiti na svim vrstama vozila. Struktura krakova je filigranska, uglata i ima optički brušene džepove. Sami krakovi obrađeni su do ruba ruba, što rasteže dizajn i čini kotač još većim.

Ovisno o dimenziji i pomaku, konkavnost varira od ravne do duboko konkavne strukture. Poluotvoreni dizajn omogućuje gledatelju da vidi postojeću kočionu tehnologiju. Felge su trenutno dostupne u 19″, 20″ i 21” s rasponom vijaka od 5×112. Odabir boja širok: Gloss Metal, Gloss Silver, Cafe Americano, Gloss Black, Matt Gunmetal, Sparkling Champange, Pur Aluminium, Samt Black i Matt Black. Slijede dodatne dimenzije i završne obrade. Ostale boje moguće je naručiti pojedinačno i premazati na zahtjev kupca.

Kao sve Z Performance Wheels alu felge iz naše ponude, ove felge imaju sve potrebne certifikate, među kojima i TUV certifikat koji osigurava sigurnost i visoku razinu kvalitete.
・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

・・・
#racelook #RCLK #racelookcomhr #bmwtuning #bmwg20 #bmw330i #carsofcroatia #racelookbmw

#alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #bmwwheels #Zperformance #zperformancewheels #zperformancehrvatska #tuning #zp71 #bmw #bmw3 #bmwserije3 #bmwhrvatska 

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave