logo

BMW Serije 1 F20 + nove alu felge Corspeed Kharma u 19 cola + AP gewinde …..

BMW serije 1 F20, poznat po svojoj sportskosti i agilnosti, postao je još atraktivniji nakon nekoliko pažljivo odabranih modifikacija. Vlasnik ovog automobila odlučio se za preobrazbu koja će ga izdvojiti na cesti i pružiti mu dodatne performanse.

Za početak, na automobil su montirane alu felge Corspeed Kharma u dimenziji 8.5×19 ET 40. Ove felge ne samo da dodaju estetsku privlačnost, već i poboljšavaju upravljivost zahvaljujući svojoj kvalitetnoj izradi. Na ove felge postavljene su ljetne gume Michelin Pilot Sport 4S u dimenziji 225/35/19, koje su poznate po izvrsnom prianjanju i performansama pri visokim brzinama.

Prednji dio automobila je osvježen prednjim lipom od JMS Fahrzeugteile, koji doprinosi agresivnijem izgledu i poboljšava aerodinamičke karakteristike vozila. Na stražnjem dijelu instaliran je difuzor i krilca difuzora od Maxton Design, što dodatno naglašava sportski karakter automobila i pomaže u kontroli zraka ispod automobila pri većim brzinama.

Za optimalnu visinu i bolju vožnju, instalirani su AP gewinde. Ovaj ovjes omogućava precizno podešavanje visine vozila i nudi bolju stabilnost u zavojima, što je posebno važno za one koji žele maksimalno iskoristiti performanse svog BMW-a serije 1 F20.

Sve ove modifikacije zajedno čine ovaj BMW serije 1 F20 jedinstvenim vozilom koje ne samo da izgleda impresivno, već i pruža superiorne performanse na cesti.

Kao sve Corspeed Wheels alu felge iz naše ponude, ove felge imaju sve potrebne certifikate, među kojima i TUV certifikat koji osigurava sigurnost i visoku razinu kvalitete.

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

#racelook #racelookcomhr #jmsfahrzeugteile #tuner #gumiservismagas #RCLK  #alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #corspeed #corspeedwheels #corspeedhrvatska #kharma #racelookbmw #alufelge #corspeedkharma #mercedes #bmw #bmw1 #bmwwheels #bmwalufelge #bmwsport #bmwhrvatska

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave