logo

BMW M8 Competition F92 + Z Performance alu felge – model – ZP7.1 Deep Concave FlowForged

U principu se optici M8 ne može prigovoriti. Münchenski automobil je već tvornički prelijepo vozilo, ali može izgledati još bolje uz nekoliko suptilnih izmjena. A kako to točno funkcionira pokazuje Z Performance sa malom promjenom – nove alu felge – Z Performance ZP7.1 Deep Concave Flowforged. 

Ideja iza montaže ovih felgi (osim vrhunskog izgleda i kvalitete) je ‘Manje težine = bolje performanse’. 

Dimenzije felgi:

Prednja 10×21 et 22

Stražnja 11×21 et 25

Z Performance Wheels – model – ZP7.1 je nova, sportska i istovremeno elegantna alu felga. Zahvaljujući posebnom procesu FlowForged, alufelge imaju maksimalnu stabilnost iako su lakše od konvencionalnih lijevanih alu felgi.

Dizajn naplataka je futuristički, sportski, dinamičan i također odiše određenom elegancijom. Kotač je svestrani i može se koristiti na svim vrstama vozila. Struktura krakova je filigranska, uglata i ima optički brušene džepove. Sami krakovi obrađeni su do ruba ruba, što rasteže dizajn i čini kotač još većim.

Ovisno o dimenziji i pomaku, konkavnost varira od ravne do duboko konkavne strukture. Poluotvoreni dizajn omogućuje gledatelju da vidi postojeću kočionu tehnologiju. Felge su trenutno dostupne u 19″, 20″ i 21” s rasponom vijaka od 5×112. Odabir boja širok: Gloss Metal, Gloss Silver, Cafe Americano, Gloss Black, Matt Gunmetal, Sparkling Champange, Pur Aluminium, Samt Black i Matt Black. Slijede dodatne dimenzije i završne obrade. Ostale boje moguće je naručiti pojedinačno i premazati na zahtjev kupca.

・・・

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

・・・

#racelook #RCLK #racelookcomhr #bmwtuning  #carsofcroatia #racelookbmw 

#alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #bmwwheels #bmw #bmwm8 #m8 #bmwsport #racelookzperformance #zperformancealufelge #zperformancezp71 #zperformance #zperformancewheels #zperformancehrvatska

Najnovije objave