logo

BMW M550D XD + Z PERFORMANCE WHEELS – ALU FELGE – MODEL – ZP2.1 MATTE BRONZE

BMW M550D XD – umjesto limuzine, praktična karavanska varijanta, a umjesto V8 BiTurbo, s jednim High-tech dizel motorom. Za razliku od benzinskog motora, BMW je već povukao M550d xDrive tijekom ažuriranja modela u ljeto 2020. Šteta je zapravo jer je 3,0-litreni redni šestocilindrični dizelski motor (B57D30C) pokrenut četiri VTG turbopunjača još uvijek traži sebi ravnog. S 400 KS i 760 NM bilo je moguće samo 4,4 sekundedo 100 km/h . 

Montirane su alu felge Z-Performance ZP 2.1 s mat brončanom završnom obradom. Točnije, instalirani su u formatu 9×20 s gumama u 245 / 35R20 naprijed i straga je bilo 275/30 gume na 10,5×20. Kako bi se to postiglo, montirane su H&R sportske opruge.

・・・

Z Performance alu felge – model – ZP2.1 jedan je od najpopularnijih naplataka iz asortimana jednodijelnih naplataka i može se koristiti gotovo univerzalno na svim vozilima. Zahvaljujući posebnom procesu FlowForged, alu felge/naplatci imaju maksimalnu stabilnost unatoč tome što su lakši od konvencionalnih lijevanih kotača.

Dizajn izgleda sportski i elegantno i skladno se uklapa u uglate, kao i okrugle ili zakrivljene linije vozila. Pet dvostrukih krakova obrađeno je do ruba ruba, što rasteže dizajn i tako se čini većim.

Ovisno o dimenziji i pomaku, konkavnost varira od ravne do duboko konkavne strukture. Otvoreni dizajn pruža gledatelju uvid u postojeću kočionu tehnologiju. Felga je tvornički dostupna (ovisno o rasponu vijaka i dimenziji) u bojama Gloss Black, Gloss Metal, Satin Black, Sparkling Silver, Cafe Americano i Blood Red. Ostale boje moguće je naručiti pojedinačno i premazati na zahtjev kupca.

Kao sve Z Performance Wheels alu felge iz naše ponude, ove felge imaju sve potrebne certifikate, među kojima i TUV certifikat koji osigurava sigurnost i visoku razinu kvalitete.

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

・・・

#racelook #RCLK #racelookcomhr #bmwtuning #bmwg20 #bmw330i #carsofcroatia #racelookbmw

#alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #bmwwheels #Zperformance #zperformancewheels #zperformancehrvatska #tuning #zp21 #bmw #bmw5 #bmwserije5 #bmwhrvatska #bmwfelge #bmwm550d

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave