logo

BMW M4 + Z Performance alu felge – model – ZP2.1 Deep Concave FlowForged Gloss Black

BMW M4 koji je naravno dobio set kotača od Z-Performance Wheels – model – ZP2.1 Deep Concave u sjajnoj crnoj boji, dimenzija 9,5×20 na prednjoj osovini i ET22. Stražnja osovina bila je opremljena ogromnim primjercima od 11×20 i tu je ET 40.

Kako bi novi set kotača savršeno sjedio u blatobrane kotača, naravno, spuštanje ne smije nedostajati i tako se M4 Coupé dosta pomiče u smjeru ceste.

Z Performance alu felge – model – ZP2.1 jedan je od najpopularnijih naplataka iz asortimana jednodijelnih naplataka i može se koristiti gotovo univerzalno na svim vozilima. Zahvaljujući posebnom procesu FlowForged, alu felge/naplatci imaju maksimalnu stabilnost unatoč tome što su lakši od konvencionalnih lijevanih kotača.

Dizajn izgleda sportski i elegantno i skladno se uklapa u uglate, kao i okrugle ili zakrivljene linije vozila. Pet dvostrukih krakova obrađeno je do ruba ruba, što rasteže dizajn i tako se čini većim.

Ovisno o dimenziji i pomaku, konkavnost varira od ravne do duboko konkavne strukture. Otvoreni dizajn pruža gledatelju uvid u postojeću kočionu tehnologiju. Felga je tvornički dostupna (ovisno o rasponu vijaka i dimenziji) u bojama Gloss Black, Gloss Metal, Satin Black, Sparkling Silver, Cafe Americano i Blood Red. Ostale boje moguće je naručiti pojedinačno i premazati na zahtjev kupca.

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

・・・
#racelook #RCLK #racelookcomhr #bmwtuning  #carsofcroatia #racelookbmw #zp21

#alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #bmwwheels #Zperformance #zperformancewheels #zperformancehrvatska #tuning #bmw #bmwm2 #zedsly #m2 #bmwfelge #bmwwheels #zperformancealufelge 

Najnovije objave