logo

BMW M2 + Z Performance alu felge – model – ZP2.1 Deep Concave FlowForged Gloss Metal

Tim Z-Performance Wheels stavio je BMW M2 F87 Coupé na set od 20 inčnih naplataka. Tako da je naša prva pomisao bila da 20-inčni kotači na malom kupeu ne mogu stati. No upravo je suprotno jer su se dimenzije naplatka pokazale apsolutno savršenima za potentni coupe iz Münchena od 370 KS. Z-Performance stavio je M2 Coupé na FlowForged | ZP2.1 Super Deep Concave alu felge od elegantne GLOSS METAL izvedbe (tamno siva) i, u kombinaciji sa suptilnim spuštanjem, osiguravaju super sportski izgled.

Dimenzije alu felgi su 9,5×20 ET22 na prednjoj osovini, a stražnja osovina ima raskošnih 11×20 ET40. I karoserija je također dobila neke promjene jer su tu bili dodaci prednjeg spojlera s desne i lijeve strane s bočnim preklopima, nizom crnih bubrega i škrga, malim bočnim preklopima u stražnjem dijelu bočnih pragova kao i sportskim stražnjim difuzorom i rub spojlera na vratima prtljažnika. Vjerujemo da su svi aerodinamični dijelovi iz opcijskog programa M Performance dijelova, a to se također odnosi i na elegantne karbonske poklopce retrovizora.

Inače, M2 je zaokružen crnim M2 natpisom na vratima prtljažnika i sportskim ispušnim sustavom. Osim točnih detalja aluminijskih naplataka, nisu nam poznate druge izmjene, pa vas ostavljamo same sa slikama. 

Z Performance alu felge – model – ZP2.1 jedan je od najpopularnijih naplataka iz asortimana jednodijelnih naplataka i može se koristiti gotovo univerzalno na svim vozilima. Zahvaljujući posebnom procesu FlowForged, alu felge/naplatci imaju maksimalnu stabilnost unatoč tome što su lakši od konvencionalnih lijevanih kotača.

Dizajn izgleda sportski i elegantno i skladno se uklapa u uglate, kao i okrugle ili zakrivljene linije vozila. Pet dvostrukih krakova obrađeno je do ruba ruba, što rasteže dizajn i tako se čini većim.

Ovisno o dimenziji i pomaku, konkavnost varira od ravne do duboko konkavne strukture. Otvoreni dizajn pruža gledatelju uvid u postojeću kočionu tehnologiju. Felga je tvornički dostupna (ovisno o rasponu vijaka i dimenziji) u bojama Gloss Black, Gloss Metal, Satin Black, Sparkling Silver, Cafe Americano i Blood Red. Ostale boje moguće je naručiti pojedinačno i premazati na zahtjev kupca.

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

・・・
#racelook #RCLK #racelookcomhr #bmwtuning  #carsofcroatia #racelookbmw #zp21

#alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #bmwwheels #Zperformance #zperformancewheels #zperformancehrvatska #tuning #bmw #bmwm2 #zedsly #m2 #bmwfelge #bmwwheels #zperformancealufelge 

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave