logo

BMW 330i (G20) + Z Performance alu felge – model – ZP7.1 u 20 cola

BMW SERIJA 3 – Aktualna još od 1975. pod okriljem BMW-a, Serija 3 otkrila je tijekom godina mnoga lica. Kao limuzina, coupe, karavan, cabrio te Gran Turismo varijanta osvojila je srca mnogih zaljubljenika u auto-moto svijet. Velikom popularnošću koju iz godine u godinu uživa, ubrzo je postala usudili bi se reći perjanica i ponos samog BMW branda. Najnovija BMW serija 3, predstavljena je 2018. godine na prestižnoj “Paris Motor Show” izložbi automobilske industrije. Iznova jedinstvena, ali i također vjerna tradiciji BMW-a , nova serija 3 ispunila je visoka očekivanja.
・・・
Vrhunski dizajn, tehnologiju i performanse prepoznali su i mnogi stručnjaci iz automobilske industrije, pa tako BMW serija 3 biva visoko pozicionirana u raznim recenzijama tiskanih medija kao što su ‘Car and Driver’ i ‘Grassroots Motorsports’.
・・・
Ovako atraktivna BMW serija 3, zahtijeva naravno poseban tretman kada je u pitanju odabir novih felgi. Odabir je pao na Z Performance Wheels alu felge.
・・・
Model – ZP7.1 – Flowforged Gloss Black. 
・・・
Dimenzije: 8.5 x 20 i 9.5×20  
・・・
Gume: Michelin Pilot Sport 4S ljetne gume u dimenzijama 225/35/20 i 255/30/20.
・・・
Napomena: Za montažu nisu bile potrebne distance, felge i gume su ‘Plug and Play’ za Seriju 3 G20.
・・・
Na BMW-u su korišteni i novi senzori za nadzor tlaka u gumama (TPMS) montirani i programirani od strane naših majstora.
・・・

Kao sve Z Performance Wheels alu felge iz naše ponude, ove felge imaju sve potrebne certifikate, među kojima i TUV certifikat koji osigurava sigurnost i visoku razinu kvalitete.
・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

・・・
#racelook #RCLK #racelookcomhr #bmwtuning #bmwg20 #bmw330i #carsofcroatia #racelookbmw

#alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #bmwwheels #Zperformance #zperformancewheels #zperformancehrvatska #tuning #zp71 #bmw #bmw3 #bmwserije3 #bmwhrvatska 

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave