logo

BMW 330i (G20) + AC SCHNITZER alu felge – model – AC1 u 19 cola za zimski set

BMW SERIJA 3 – Aktualna još od 1975. pod okriljem BMW-a, Serija 3 otkrila je tijekom godina mnoga lica. Kao limuzina, coupe, karavan, cabrio te Gran Turismo varijanta osvojila je srca mnogih zaljubljenika u auto-moto svijet. Velikom popularnošću koju iz godine u godinu uživa, ubrzo je postala usudili bi se reći perjanica i ponos samog BMW branda. Najnovija BMW serija 3, predstavljena je 2018. godine na prestižnoj “Paris Motor Show” izložbi automobilske industrije. Iznova jedinstvena, ali i također vjerna tradiciji BMW-a , nova serija 3 ispunila je visoka očekivanja.
・・・
Vrhunski dizajn, tehnologiju i performanse prepoznali su i mnogi stručnjaci iz automobilske industrije, pa tako BMW serija 3 biva visoko pozicionirana u raznim recenzijama tiskanih medija kao što su ‘Car and Driver’ i ‘Grassroots Motorsports’.
・・・
Ovako atraktivna BMW serija 3, zahtijeva naravno poseban tretman kada je u pitanju odabir novih felgi za zimski set kotača. Odabir je pao na AC SCHNITZER alu felge.
・・・
Model – AC1 – Anthrazit.
・・・
Dimenzije: 8.5 x 19 za sva 4 kotača.  
・・・
Gume: Michelin Pilot Alpin 5 u dimenzijama 225/40/19 i 255/35/19.
・・・
Napomena: Za montažu su bile potrebne distance koje su u cijeni felgi. Felge i gume su savršeno pristajanje za Seriju 3 G20.
・・・
Na BMW-u su korišteni i novi senzori za nadzor tlaka u gumama (TPMS) montirani i programirani od strane naših majstora.
・・・

Kao sve AC SCHNITZER alu felge iz naše ponude, ove felge imaju sve potrebne certifikate, među kojima i TUV certifikat koji osigurava sigurnost i visoku razinu kvalitete.
・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

・・・
#racelook #RCLK #racelookcomhr #bmwtuning #bmwg20 #bmw330i #carsofcroatia #racelookbmw

#alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #bmwwheels #acschnitzer #acschnitzerwheels #acschnitzerhrvatska #tuning #ac1 #bmw #bmw3 #bmwserije3 #bmwhrvatska #michelin #michelinpilotaplin5 #pilotalpin5

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave