logo

Barracuda Racing Wheels vijci i matice

Barracuda je firma koja je uvijek bila u korak sa vremenom, te su njezini inžinjeri i dizajneri uvijek držali do stila, dizajna, imidža i inovativnosti.

Barracuda i Racelook.com.hr sa ponosom predstavljaju posebne Barracuda Racing alu vijke i matice. Kao šta vidite iz priloženih slika, radi se o posebnom pobojanom vijku koji osim šta služi svrsi da stisne kotač, je također i estetski jako privlačan te vijak kod pravilnog zavidavanja nigdje ne oštećuje felgu ni sebe samog.

Također, Barracuda vijak puno bolje stišće felgu na samu glavčinu. Vijci su napravljeni od anodiziranog aluminija a navoj od 10.9 čelika. Odgovaraju na sve alu felge koje imaju promjer rupe vijka minimalno 25 mm.

Dostupne su u mnogim bojama (crna, brončana, zlatna, srebrna, plava, tamno plava, zelena, crvena, ljubičasta i roza). Za montažu/demontažu se koristi Barracuda specijalni adapter.

Sve ovo, ali i više je dostupno kod nas – Racelook.com.hr – jedini ovlaštenih zastupnika za Barracuda i Corspeed felge u Hrvatskoj.
・・・
Kao i sve Corspeed i Barracuda alu felge iz naše ponude, ove vide/matice imaju sve potrebne certifikate, među kojima i TUV certifikat koji osigurava sigurnost i jednu visoku razinu kvalitete.
・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

#racelook #racelookcomhr #jmsfahrzeugteile #tuner #gumiservismagas #RCLK #wheelsofcroatia #bmw #alufelge #Barracuda #barracudawheels #wheels #tuningrijeka #barracudaracing #barracudavijci #vijci #matice #barracudaracingwheels #barracudafelge #barracudafelgehrvatska #jms  #tuning #newwheels #barracudabolts #barracudamatice

Najnovije objave