logo

AUDI TT 2.0 TFSI + BARRACUDA PROJECT ULTRALIGHT 2.0 SBS

Treća generacija Audi TT modela je poznata po svojim do sada najoštrijim linijama u Cabrio i u Coupe varijanti te je do sada sigurno postala moderni klasik. Kao mlađi brat od Audi R8, Audi TT Cabrio pljeni pažnju gdje god pođe i dođe.

Iako Audi TT ima prekrasni set originalnih felgi u 19 cola, unaprijedili smo ga sa setom Barracuda – Project Ultralight 2.0 alu felgi. Ime Project Ultralight je opravdano, jer felga ima samo 9.7 kg u dimenziji 9.5×19 koja je montirana na auto skupa sa zimskim gumama Pirelli Wintersottozero 3 u dimenziji 245/35/19. Varijanta boje je ‘Silver Brushed Surface’ ali dostupna je i ‘Gunmetal’ varijanta te dimenzija 8.5×19 koja ima samo 9.3 kg!

Kao i svi proizvodi iz naše ponude, ove alu felge imaju sve potrebne certifikate, među kojima i TUV certifikat koji osigurava sigurnost i jednu visoku razinu kvalitete.
・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

#racelook #racelookcomhr #jmsfahrzeugteile #tuner #gumiservismagas #RCLK #racelookaudi #audi #audiTT #audihrvatska #BARRACUDA #barracudawheels #barracudaultralight #audiwheels #alufelge #alufelgen #newwheels #wheels #audiattrs #barracudahrvatska #barracudafelge #autinasihklijenata #tt #barracudaracingwheels #ultralight

Najnovije objave