logo

Audi RS6 + Corspeed Deville alu felge 10.5×21

Audi RS 6 nedvojbeno je fascinantna mješavina poslovnog ili obiteljskog karavana s jedne strane i sportaša visokih performansi s druge strane. Sa svojim biturbo V8 od 600 KS, aktualna generacija C8 jedan je od najsnažnijih predstavnika svoje klase. I prethodnik C7 nije bio ništa slabiji s redovnih 560 KS. Kopija posljednje serije sada je postavljena na set Cor.Speed ​​​​Sportskih alu felgi. Ovu konverziju proveli su švicarski stručnjaci iz Aerotechnika, koji su, zajedno s JMS Fahrzeugteileom, odgovorni za proizvodnju i prodaju naplataka iz Cor.Speed ​​​​i Barracuda Racing Wheels. RS 6 stoji na DeVille alu felgama s metalnom obradom (gunmetal). Korištene dimenzije su 10,5×21 ET15, karakterizira ih izrazito konkavan dizajn.

Ugrađene Dunlop gume dimenzija 285/30ZR21. Osim toga, naravno također ne nedostaje odgovarajuće spuštanje: KW Variant 3 coilover ovjes spušta karoseriju za 40 milimetara sprijeda i 35 milimetara straga. U ovom slučaju, Aerotechnik se nije zaustavio na optičkom usavršavanju: Osim toga, Audi je dobio povećanje performansi od oko 20 posto, tako da sada stvara oko 670 KS. 4,0-litreni V8 također je dobio novi filter zraka iz K&N-a. 

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

・・・

#racelook #RCLK #racelookcomhr #vwtuning  #carsofcroatia #racelookaudi #corspeed

#alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #audiwheels #corspeedwheels #corspeedfelge #corspeedhrvatska #deville #tuning#corspeedeville #audirs6 #audi #rs6

Najnovije objave