logo

AUDI RS3 + ALU FELGE SCHMIDT DRAGO 19” GLOSS BLACK

Najnoviji model Audi RS3 Sedan donosi spoj vrhunske performanse i sofisticiranog stila, a njegovu sportsku narav dodatno naglašavaju nove alu felge Schmidt Drago u Gloss Black izvedbi. Ove felge dimenzija 8.5×19 pružaju automobilu agresivan izgled i poboljšanu dinamiku vožnje. Prednja felga ima et 20, što znači da je pomak prema vanjskom rubu automobila optimalno prilagođen širini i dizajnu karoserije RS3, dok stražnja felga s et 40 osigurava stabilnost i odlično prijanjanje na cesti.

Kombinacija ovih felga s vrhunskim zimskim gumama Pirelli dimenzija 235/35/19 za sva četiri kotača omogućava ne samo izvanrednu estetiku, već i izvrsne performanse u zimskim uvjetima. Gume Pirelli su poznate po svojoj sposobnosti pružanja iznimne trakcije i sigurnosti na snijegu i ledu, čime Audi RS3 Sedan postaje još sposobniji i sigurniji za vožnju u hladnijim mjesecima. Ovaj skup kotača i guma osigurava da RS3 Sedan ne samo da izgleda impresivno, već i pruža iznimnu vozačku dinamiku, precizno upravljanje i izvrsno prianjanje na svim podlogama.

Kao sve Schmidt alu felge iz naše ponude, ove felge imaju sve potrebne certifikate, među kojima i TUV certifikat koji osigurava sigurnost i visoku razinu kvalitete.

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

・・・
#racelook #RCLK #racelookcomhr #audistuning  #carsofcroatia #racelookaudi #audi #alufelge #alufelgen #audiquattro #audihrvatska #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #schmidt #schmidtwheels #tuning #schmidtdrago #pirelli

Najnovije objave