logo

Audi RS3 8Y Limuzinska izvedba + alu felge Schmidt Drago u 19 cola

### Najnoviji Audi RS3 Limuzinska Izvedba sa Schmidt Drago Felgama

Audi RS3 limuzinska izvedba predstavlja vrhunski spoj performansi i luksuza, a sada dolazi sa novim setom alu felgi koje će dodatno unaprijediti njegov izgled i performanse u zimskim uvjetima. Najnoviji model dolazi opremljen Schmidt Drago felgama u dimenzijama 8.5×19 sa ET20 i ET40.

#### Impresivne Felge za Izvanredne Performanse

Schmidt Drago felge poznate su po svom elegantnom dizajnu i vrhunskoj izradi. Dimenzije 8.5×19 savršeno se uklapaju uz Audi RS3, pružajući mu agresivan i sportski izgled. S ET20 i ET40 opcijama, vlasnici dobivaju savršeni offset (položaj ET vrijednosti) za svoj RS3. 

#### Savršeno Prilagođene Dimenzije Guma

Dimenzije guma su ostale iste kao i u originalu za zimske uvjete, odnosno 235/35/19 za sve četiri gume. Ovaj set guma osigurava optimalno prijanjanje i stabilnost na cesti, čak i u najzahtjevnijim zimskim uvjetima. Kombinacija kvalitetnih guma i Schmidt Drago felgi omogućava Audiju RS3 da zadrži svoje superiorne vozne karakteristike i tijekom zime.

#### Zaključak

Najnoviji Audi RS3 limuzinska izvedba sa Schmidt Drago felgama predstavlja idealan izbor za one koji traže vrhunski izgled i performanse u svim uvjetima. Uz dimenzije 8.5×19 i savršeno prilagođene gume 235/35/19, ova kombinacija osigurava sigurnu i uzbudljivu vožnju tijekom zime.

Kao sve Schmidt alu felge iz naše ponude, ove felge imaju sve potrebne certifikate, među kojima i TUV certifikat koji osigurava sigurnost i visoku razinu kvalitete.

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

#racelook #racelookcomhr #jmsfahrzeugteile #tuner #gumiservismagas #RCLK  #alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #Schmidt #Schmidtwheels #Schmidthrvatska #Schmidtdrago #racelookaudi #alufelge #audirs3 #audialufelge #drago 

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave