logo

Audi RS3 8V Sedan + alu felge Z Performance ZP2.1 Deep Concave Flowforged 19” Gloss Metal

Predstavljamo vam ultimativni spoj snage i elegancije – Audi RS3 Sedan 8V s novim alu felgama Z Performance ZP2.1 Deep Concave u Gloss Metal izvedbi. Ove felge dimenzija 8.5×19 inča savršeno pristaju uz agresivnu estetiku ovog sportskog sedana. Osim što poboljšavaju estetiku vozila, ove felge pružaju i izvanrednu performansu na cesti.

Uz montirane Hankook Ventus S1 EVO2 gume dimenzija 245/35 R19, RS3 se osjeća kao ptica na cesti, pružajući vozaču nevjerojatnu kontrolu i stabilnost. Kombinacija felgi i guma jamči vrhunsku trakciju u svim uvjetima vožnje, bilo da se radi o brzim zavojima ili ravnoj dionici autoceste.

S ovim spojem snage, stila i performansi, Audi RS3 Sedan 8V s alu felgama Z Performance ZP2.1 Deep Concave u Gloss Metal izvedbi postaje neodoljiva opcija za ljubitelje vrhunskih automobila koji traže vrhunsku vožnju.

Z Performance alu felge – model – ZP2.1 jedan je od najpopularnijih naplataka iz asortimana jednodijelnih naplataka i može se koristiti gotovo univerzalno na svim vozilima. Zahvaljujući posebnom procesu FlowForged, alu felge/naplatci imaju maksimalnu stabilnost unatoč tome što su lakši od konvencionalnih lijevanih kotača.

Dizajn izgleda sportski i elegantno i skladno se uklapa u uglate, kao i okrugle ili zakrivljene linije vozila. Pet dvostrukih krakova obrađeno je do ruba ruba, što rasteže dizajn i tako se čini većim.

Ovisno o dimenziji i pomaku, konkavnost varira od ravne do duboko konkavne strukture. Otvoreni dizajn pruža gledatelju uvid u postojeću kočionu tehnologiju. Felga je tvornički dostupna (ovisno o rasponu vijaka i dimenziji) u bojama Gloss Black, Gloss Metal, Satin Black, Sparkling Silver, Cafe Americano i Blood Red. Ostale boje moguće je naručiti pojedinačno i premazati na zahtjev kupca.

Ako ste zainteresirani za Z-Performance – ZP2.1 Deep Concave FlowForged | Gloss Metal za Vaš Audi RS3 8V Sedan ili potpunu pretvorbu u našoj tvrtki, kliknite na kontakt ispod ili nas kontaktirajte izravno.

Kao sve Z Performance Wheels alu felge iz naše ponude, ove felge imaju sve potrebne certifikate, među kojima i TUV certifikat koji osigurava sigurnost i visoku razinu kvalitete.

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

・・・
#racelook #RCLK #racelookcomhr #audituning  #carsofcroatia #racelookbmw #zp21

#alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #bmwwheels #Zperformance #zperformancewheels #zperformancehrvatska #tuning #bmw #mercedes #amg #zedsly #audi #zperformancealufelge #audirs3 

Najnovije objave