logo

Audi A6 Avant 50 TDI (C8) + Najnovija alu felga iz Barracuda Racing Wheels asortimana – RAZZER!

U prošlosti su automobili obično bili opsežno oplemenjeni krom-srebrnim odbojnicima koji su blistali na suncu ili drugim ukrasima. U današnje vrijeme, posebice u posljednjih nekoliko godina, preferencije kupaca su se promijenile. Oni često uglavnom ili potpuno ostaju bez srebrnih elemenata u svojim automobilima. Umjesto toga, crna je sada mjera svih stvari ovdje – crna označava hladnoću, sportski duh, stil itd. Mnogi proizvođači sada čak nude odgovarajući izgled kao tvornički izgled. Vozač Audija A6 Avant 50 TDI aktualne generacije C8 koji je ovdje prikazan također je odabrao ovaj izgled za svoj karavan.

Automobil je također naknadno dobio neke individualizirane nadogradnje, kao što je set visokokvalitetnih alu felgi od Barracuda Racing Wheels. Automobil stoji na setu novih alu felgi Razzer iz Barracudine Ultralight serije, koji su proizvedeni korištenjem Flow Forged procesa koji štedi težinu. Alu felga zaštićena dizajnom u obliku slova Y ima dimenzije 9,5×22 i ima Hankook gume dimenzija 265/30R22 posvuda. Sa svojim Black Milled završnim slojem, crnim bojom savršeno se slažu s tamnim izgledom Audija.

Kako bi se postiglo odgovarajuće spuštanje, ugrađen je i KW Variant 3 coilover kit.

Kao sve Barracuda Racing Wheels alu felge iz naše ponude, ove felge imaju sve potrebne certifikate, među kojima i TUV certifikat koji osigurava sigurnost i visoku razinu kvalitete.

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

#racelook #racelookcomhr #jmsfahrzeugteile #tuner #gumiservismagas #RCLK  #alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #Barracuda #Barracudawheels #Barracudahrvatska #barracudarazzer #racelookaudi #alufelge #barracudaalufelge #audialufelge #audia6 #razzer

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave