logo

AUDI A5 COUPE + RIEGER TUNING + WSP GIASONE (OEM LOOK)

Audi A5 Coupe – Sinonim za sportsku eleganciju, poznat je već godinama kao auto za kojime se svi okreću, još pogotovo kada je u S-line izvedbi.

Audi A5 Coupe je jedan od rijetkih autiju koji uspješno spajaju agresivni, sportski stil sa elegencijom na najvišoj razini. Po pitanju izgleda osvaja mnoga srca ali i po pitanju performansi i tehnoloških postignuća, je u samom vrhu automobilske industrije. Zato nam je drago da se naš prijatelji i klijent Manuel, odlučio upravo kod nas malo osvježiti izgled svog prekrasnog Coupea.

Redizajnirani Audi A5 Coupe smo obogatili sa Rieger Tuning stražnjim difuzorom i Rieger tuning stražnjim loncem koji sa svoja 4 nastavka (dva ljevo i dva desno) savršeno upotpunjuje rupe za ispuh na difuzoru tzv. Savršeno pristajanje.

Felge su WSP Italy – model Giasone u Matt Gunmetal Polished varijanti u dimenziji 9×20 ET26. Felge su poznate pod nazivom ‘Rotor’ u original Audi konfiguraciji.

WSP ITALY proizvođač felgi je proizvođač felgi koji proizvodi felge točno po dimenzijama i naputku proizvođača automobila, odnosno proizvodi licencirane kopije originalnih felgi.

Felge su vrhunske kvalitete te ih vrlo rado preporučamo svima koji traže original izgled.

Kao i svi proizvodi iz naše ponude, ove alu felge, difuzor i stražnji ispušni lonac imaju sve potrebne certifikate, među kojima i TUV certifikat koji osigurava sigurnost i jednu visoku razinu kvalitete.

Za bilo kakav upit o ovim i sličnim proizvodima, molimo Vas da nas kontkatirate na:
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

#racelook #racelookcomhr #jmsfahrzeugteile #tuner #gumiservismagas #RCLK #racelookaudi #racelookrieger #audi #audia5 #audihrvatska #wsp #wspwheels #wspgiasone  #audiwheels #alufelge #alufelgen #newwheels #wheels #audis5 #audirs5 #wsphrvatska #rieger #riegertuning #riegerhrvatska #autinasihklijenata #a5 #ispuh #ispusnilonac

Najnovije objave