logo

AUDI A5 (8T3) Facelift novi bodykit + alu felge + ispuh

Njemačka tuning kuća JMS Fahrzeugteile je izdala tuning stilske pakete za Audi A5 facelift bez s-line opreme. Tuning komplet se sastoji od: novog frontlip-a (odgovara kabrioletu, sportbacku i fastbacku) koji se jednostavno postavlja ljepilom i vijcima na serijski prednji branik .Straga stražnji difuzor (samo kabriolet i fastback) u kombinaciji s eisenmann ispušnim sustavom od 4 cijevi od nehrđajućeg čelika s vrhovima 4x90x70 mm. Većina drugih ispušnih sustava na tržištu također je moguća, ali JMS preferira savršenu ugradnju vlastitog sustava.

Za bolje performanse vožnje jms preporučuje kw gewinde V3 s 55 mm spuštanja sprijeda i 45 mm straga. Napokon JMS usavršava A5 Facelift tuning sa alu felgama MB Design model – KV1  u dimenziji 10,5×20 s gumama 255/30/20. Sve komponente su odobrene od Tüv i izrađene u Njemačkoj.

・・・

Kao svi proizvodi iz naše ponude, ovi proizvodi imaju sve potrebne certifikate, među kojima i TUV certifikat koji osigurava sigurnost i visoku razinu kvalitete.
・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

#racelook #racelookcomhr #jmsfahrzeugteile #tuner #gumiservismagas #RCLK #racelookaudi #mbdesignWHEELS #alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #audiwheels  #tuning #eisenmann #AUDIWHEELS #VWWHEELS #MERCEDESWHEELS

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave