logo

AUDI A5 3.2 FSI + BARRACUDA RACING WHEELS – DRAGOON 20” + EISENMANN ISPUH

Ne mora uvijek biti najnoviji osnovni model da bi se stvorilo respektabilno tuning vozilo koje apsolutno privlači pažnju. Naprotiv, najnovijim nadogradnjama starijim serijama može se dati znatno mlađi izgled. Primjerice, u slučaju ovdje predstavljenog coupéa, primjerka prve generacije Audija A5, koji je već dugo na putu da postane moderni klasik. Automobil iz Ingolstadta pokretan 3,2-litrenim FSI V6 motorom od 265 KS dobio je set visokokvalitetnih alu felgi od Barracuda Racing Wheels kao i druge prilagodbe.

Zahvaljujući procesu FLOW FORMING, vrlo lagane Dragoon alu felge iz Barracudine Ultralight serije sada se nalaze na osovinama Audija. Dimenzija su 10×20 inča za sva 4 kotača i izrazito su konkavne. Još jedan pravi vrhunac je Higloss Silver završetak. Pripadajuće gume mjere 255/30ZR20. Savršeno prilagođeno spuštanje za 35 milimetara sprijeda i straga uz pomoć seta posebnih opruga, koje su kombinirane sa serijskim amortizerima modela A5. Ugrađen je kompletan body kit iz programa JMS Racelook Exclusive Line za vizualne naglaske koji čine da dinamični automobil s dvoja vrata izgleda još sportskije. Uključuje prednji lip spojler, bočne pragove i umetak stražnjeg difuzora.

Novi difuzor služi kao savršeni okvir za četiri ispušne cijevi 90×70 milimetara Eisenmannova stražnjeg protočnog lonca, koji su raspoređeni u parovima s lijeve i desne strane. Uz optičku profinjenost pogleda straga, to naravno također osigurava još prepoznatljiviji i bogatiji zvuk iz 3,2-litrenog šestocilindraša.

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

・・・
#racelook #RCLK #racelookcomhr #vwtuning  #carsofcroatia #racelookaudi #audi #audiwheels

#alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #audia5 #barracuda #dragoon #sportskeopruge #opruge #hr #h&r #sportskeopruge #barracudaracing

#barracudaracingwheels #jmsfahrzeugteile #newwheels #michelin #hankook #pirelli

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave