logo

Audi A4 + Z Performance alu felge – model – ZP2.1 Deep Concave FlowForged

Ako tražite nove aluminijske naplatke za svoje vozilo i usredotočeni ste na kvalitetu i dizajn, teško da postoji način da zaobiđete proizvođača naplataka Z-Performance Wheels.

Kako bismo vam to pokazali u praksi, pronašli smo Audi A4 modificiran Z-Performance Wheels koji nosi Z-Performance Wheels 20 cola ZP2.1 kotače. Osim optički jako dobro postavljenih naplataka, A4 je dobio još nekoliko promjena koje znamo samo sa slika, nažalost trenutno nemamo tehnički pouzdanih informacija. Bez obzira na to, glavni fokus automobila očito je na gore spomenutom ZP2.1 setu alu felgi, koji je apsolutna prednost automobila u usporedbi sa standardnim naplatcima i vozilu odmah daje dinamičniji izgled.

Detalji: alu felge Z-Performance od 20 cola ZP2.1 set kotača (10,5Jx20 i ET33 s 245/30/20 gumama)

Z Performance alu felge – model – ZP2.1 jedan je od najpopularnijih naplataka iz asortimana jednodijelnih naplataka i može se koristiti gotovo univerzalno na svim vozilima. Zahvaljujući posebnom procesu FlowForged, alu felge/naplatci imaju maksimalnu stabilnost unatoč tome što su lakši od konvencionalnih lijevanih kotača.

Dizajn izgleda sportski i elegantno i skladno se uklapa u uglate, kao i okrugle ili zakrivljene linije vozila. Pet dvostrukih krakova obrađeno je do ruba ruba, što rasteže dizajn i tako se čini većim.

Ovisno o dimenziji i pomaku, konkavnost varira od ravne do duboko konkavne strukture. Otvoreni dizajn pruža gledatelju uvid u postojeću kočionu tehnologiju. Felga je tvornički dostupna (ovisno o rasponu vijaka i dimenziji) u bojama Gloss Black, Gloss Metal, Satin Black, Sparkling Silver, Cafe Americano i Blood Red. Ostale boje moguće je naručiti pojedinačno i premazati na zahtjev kupca.

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

・・・
#racelook #RCLK #racelookcomhr #audituning  #carsofcroatia #racelookaudi #zp21

#alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #audiwheels #Zperformance #zperformancewheels #zperformancehrvatska #tuning #audi #audia4 #zedsly #a4 #audifelge #zperformancealufelge 

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave