logo

Alu felge OZ Racing Wheels – model – INDY HLT

OZ RACING WHEELS INDY HLT – Felge koje su inspririane IndyCar tehnologijom i performansama.

Svake godine u trkaćem svijetu – arena u kojoj OZ radi i pobjeđuje od 1985. godine – potraga je za poboljšanjem performansi i za skidanjem stotinki sekunde sa vremena što, međutim, može značiti brži krug na stazi.

OZ primjenjuje istu filozofiju na svoju standardnu proizvodnju i od 2019. godine uvodi novu alu felgu (naplatak lakih legura) – OZ INDY HLT

Dizjan sa 5 duplih krakova koji jasno odražava svijet utkrivanja, gdje OZ dominira, opremljajući gotovo sve trkaće ekipe.

OZ Indy HLT alu felga ima duge i glatke linije, sa 5 duplih krakova koji zrače iz središta alu felge i stapaju se sa vanjskim obručem.

OZ Indy HLT je felga koja je dizajnirana bude iznad usporedbe sa svim drugim felgama, zahvaljujući elementima koji ju razlikuju od ostalih:

– OZ ekskluzivna HLT tehnologija, koja osigurava najveću strukturalnu čvrstoću i neusporedivu lakoću,

– Upotreba UNDERCUT tehnologije koja odstranjuje materijal, smanjuje težinu i poboljšava performanse,

– Odvažni trkaći dizajn i upotrebi FEM [Metoda analize konačnih elemenata], visoko razvijene tehnike koja opisuje i analizira ponašanje mehaničkih struktura,

– `Central Lock` izgled koji oponaša zatvaranje s jednom maticom tipično za trkaće kotače,

– Voljeni konkavni profil tražen od strane svih vozača.

Zahvaljujući svim ovim karakteristikama, nova OZ alu felga INDY HLT je savršena za tehničko-stilsku nadogradnju za sve automobile.

INDY HLT je dostupna u Titanium izvedbi i samo za Porsche modele u ekskluzivnoj White Gold izvedbi. Dostupne veličine su 18”, 19” i 20” u standardnim i konkavnim izvedbama.

Kao i sve OZ Racing alu felge, INDY HLT ima sve potrebne certifikate među kojima i TUV certifikat da bi osigurali maksimalnu sigurnost i kvalitetu koju OZ konstantno poštuje.

Za više informacija o OZ Racing Wheels alu felgama, kontaktirajte nas na: info@racelook.com.hr ili posjetite: https://www.racelook.com.hr/ ili formula.hr

Youtube video

・・・・・・・・・・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・・・・・・・・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512
・・・・・・・・・・・・
#racelook #racelookcomhr #jmsfahrzeugteile #tuner #gumiservismagas #RCLK 
#racelookvw #autinasihklijenata #RACELOOKOZ #ozracingwheels #oz  #ozwheels #ozracing #ozindyhlt #indyhlt #oztribe #ozhrvatska #OZFELGEHRVATSKA   #wheelsofcroatia

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave