logo

Alu felge OZ Racing Wheels – Model – Alleggerita HLT

Kotači su zajednički temelj između automobila i asfalta. Moraju biti sigurni, stabilni i spremni za svaku vrstu rute. Alu felge Oz Racing savršen su spoj performansi, kvalitete izrade i dizajna. Odavde počinju sigurnost, zabava i mir u vožnji. Svi naši aluminijski naplatci osmišljeni su, ručno izrađeni i testirani u Italiji. 

・・・・・・・・・・・・ 

Pozornost prema detaljima dio je Oz-ove trkaće DNK i našeg pobjedničkog mentaliteta. Vožnja je emocija, užitak koji vam nitko ne može oduzeti. Bilo da idete na posao, u teretanu, na važan sastanak ili na svakodnevno putovanje, vibracije motora i buka koja dolazi s ulice poznata su percepcija i zvuk. OZ Racing alu felge od lake legure poboljšavaju svaki od ovih trenutaka, jamče stabilnost za volanom i oslobađaju čistu energiju dok se vozite.

・・・・・・・・・・・・

Kad skrenete na cestu, bilo staru ili novu, naši aluminijski naplatci tihi su čuvari. Sigurno se suočavaju s nježnošću i grubošću kolnika, novog ili grubog betona. Zato što je svaki trenutak vožnje jedinstven, a ceste koje uvijek iznova otkrivate su beskrajne. Jeste li spremni upoznati četiri nova i pouzdana suputnika, spremna putovati ulicama s vama? Sve što trebate učiniti je posjetiti našu trgovinu i otkriti koji su aluminijski naplatci prikladniji za vaš stil. Sve ulice svijeta čekaju na vas, a vi se možete suočiti s njima s potpuno novim osjećajem.

・・・・・・・・・・・・

Smanjite težinu vozila kako biste poboljšali performanse i upravljivost: to je logika koja stoji iza dizajna alu felge/naplatka OZ Racing Wheels Alleggerita HLT. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji prilagođenoj trkačkim utrkama, alu felga OZ Racing Wheels Alleggerita HLT postavlja novi rekord u težini alu felge, težeći samo 6,35 kg za 17 ” alu felgu. Sve bez žrtvovanja TÜV sigurnosti.
・・・・・・・・・・・・
Svaka pojedinačna OZ Racing Wheels alu felga Alleggerita HLT pregledava i odvaže se od strane voditelja kvalitete koji potpisuje dokument s naznakom stvarne težine (2% maksimalno odstupanje) i datumom pregleda, čime je proizvod u potpunosti sljediv. Na svoj način svaka alu felga ima svoju težinu. OZ Racing Wheels Alleggerita HLT nisu samo najlakše felge, već su i rekordno postavljeni u odnosu na dostupne završne obrade, jer omogućuju primjenu programa Personal Colors.
・・・・・・・・・・・・
OZ Racing Wheels – Model – Alleggerita je dostupna u 16, 17 i 18 cola u varijantama: Acid green, Gloss black, Matt black, Matt blue, Matt bronze, Matt graphite, Matt red, Orange, Race gold, Race white, Star silver i White gold.

・・・・・・・・・・・・
Kao i sve OZ Racing alu felge, OZ RACING WHEELS ALLEGGERITA HLT ima sve potrebne certifikate među kojima i TUV certifikat koji osigurava maksimalnu sigurnost i kvalitetu, što je ujedno i imperativ OZ-ove proizvodnje.

・・・・・・・・・・・・

Za više informacija o OZ Racing Wheels alu felgama, kontaktirajte nas na: info@racelook.com.hr ili posjetite: https://www.racelook.com.hr/ ili formula.hr

・・・・・・・・・・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・・・・・・・・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512
・・・・・・・・・・・・
#racelook #racelookcomhr #jmsfahrzeugteile #tuner #gumiservismagas #RCLK 
#racelookvw #autinasihklijenata #RACELOOKOZ #ozracingwheels #oz #subaruwheels #ozwheels #ozracing #ozalleggeritahlt #alleggeritahlt #oztribe #ozhrvatska #OZFELGEHRVATSKA   #wheelsofcroatia

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave