logo

Alu Felga – Barracuda Racing Wheels – Razzer – NOVI MODEL!

Nakon otprilike godinu dana razvojnog rada u suradnji s tvrtkom Licardor, došao je trenutak 9. rujna 2023.: U sklopu Performance Trade Fair & Car Showa koji je organizirao JMS Fahrzeugteile u Motorworld Villageu Metzingen, direktor JMS-a Jochen Schweiker predstavio je Razzer, novi vrhunski model alu felgi marke Barracuda Racing Wheels. Na prvi pogled, Razzer, koji je proizveden korištenjem procesa FLOWFORMING i stoga je dio Barracudine Ultralight serije, izgleda kao “potpuno normalan” naplatak s križnim kracima. Međutim, nakon detaljnijeg pregleda, otkriva brojne aspekte koji ga uzdižu daleko iznad norme.

Detaljno: Kontura V-krakova izbrušena je nakon lijevanja, tako da se Razzer vizualno čini kao inč veći od svoje nominalne veličine. Ovo također pogoduje učinku veličine kotača. Slično popularnom sestrinskom modelu Barracuda Ultralight 3.0, moguće je bojom naglasiti konture krakova.

Očekuje se da će Barracuda Razzer biti dostupan od ožujka 2024. Portfelj veličina će se kretati od 8,5×19 inča do 8,5×20 i 10,0×20 kao i od 9,5×21 i 10,5×21 do 9,5×22 i 10,5×22 inča. Standardna izvedba je u crnoj satenskoj boji s brušenom konturom površine. Druga varijanta boje, o kojoj se u ovom trenutku neće otkriti više, bit će dodana kasnije. Prednarudžbe se već primaju.

Završen je razvoj Razzera i registrirana je zaštita dizajna. Kao i obično, specijalizirane trgovce očekuju atraktivni partnerski uvjeti.

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

#racelook #racelookcomhr #jmsfahrzeugteile #tuner #gumiservismagas #RCLK  #alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #barracudaracingwheels #barracudarazzer #razzer #barracudahrvatska #barracudafelge

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave