logo

Alfa Romeo Stelvio sa novim alu felgama MSW 82 u 20 cola

Alfa Romeo Stelvio, u svom atraktivnom SUV izdanju, dobiva dodatnu dozu elegancije i performansi s novim alu felgama MSW 82 veličine 20 cola. Ove felge, u gunmetal izvedbi, savršeno se uklapaju u sportski karakter vozila. Uz dimenzije guma 255/45/20, koje osiguravaju stabilnost i kontrolu na cesti, Stelvio se ističe kao sinonim za sofisticiranost i snagu. Montirane ljetne gume Falken Azenis FK510 dodatno pojačavaju adrenalin u vožnji, pružajući izvanredno prianjanje i upravljivost u svim uvjetima. Kao podbrand OZ Racing Wheels alu felgi, MSW garantira vrhunsku kvalitetu i perfektno pristajanje na vaše vozilo, čineći Alfa Romeo Stelvio još poželjnijim izborom za ljubitelje elegancije i performansi.

・・・
Kao sve MSW alu felge iz naše ponude, ove felge imaju sve potrebne certifikate, među kojima i TUV certifikat koji osigurava sigurnost i visoku razinu kvalitete.
・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

#racelook #racelookcomhr #jmsfahrzeugteile #tuner #gumiservismagas #RCLK #racelookALFA #falken  #alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #alfawheels #tuning #msw #msw82 #alfaromeo #stelvio #alfa

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave