logo

Alfa Romeo 156 GTAm + OZ Alleggerita HLT

Nove super sportske limuzine iz Alfa Romea, koje se zovu Giulia GTA ili Giulia GTAm, odavno su rasprodane i već su postigle kultni status. Svih 500 izrađenih primjeraka već je prodano, a reakcije na vozila na internetu su ogromne. Bolesna tradicionalna marka Alfa Romeo već dugo nije imala tako pozitivan odgovor na jedno od svojih novih izdanja. A da modeli nisu strogo ograničeni, moglo bi ih se prodati puno više, ali bi zbog toga patila ekskluzivnost. Ali ne samo od Giulije, već i od jedne od njezinih prethodnica, točnije Alfe 156, postoji sportska verzija GTA.

Njemački tuner i Alfisti Simon Wegner smatrao je da je jedino logično pretvoriti Alfu 156 GTA u jednokratnu GTAm verziju, budući da to najbolje odražava duh motosporta Alfa Romea. Postojao je i tvornički prototip GTAm-a za Alfa Romeo 156, ali nikada nije stigao dalje od faze razvoja.

No, “stari” GTAm inspirirao je tunera Simona na njegov vjerojatno jedinstveni projekt koji ćemo vam sada detaljnije predstaviti. Za razliku od Giulie GTAm, karoserija u velikoj mjeri nema široke branike, klackalice i golemi stražnji spojler, pa stoga izgleda diskretno i šik. Moglo bi se pretpostaviti da je ovo konvencionalni Alfa Romeo 156 GTA da nije bilo 18-inčnih aluminijskih FELGI OZ pod imenom Alleggerita, koji su opremljene gumama Michelin 255/40 R18. Gume su Pilot Sport Cup 2 semi-slick, koje su posebno dizajnirane za korištenje na trkaćoj stazi.

Iza alu felgi s devet krakova sa sjajnom crnom završnom obradom žive zlatno obojene kočione čeljusti, koje pripadaju Brembo kočionom sustavu koji osigurava da se sportski Talijan sigurno zaustavi u svim situacijama. Na šasiji su korišteni i stabilizatori Eibach koji omogućuju bolju upravljivost na trkaćoj stazi.

Ispražnjena unutrašnjost sa sastojcima motosporta!
U unutrašnjosti su, primjerice, Recaro školjkasta sjedala u kojima je vozač vezan pojasevima. Uz to, ugrađen je sportski upravljač s alcantara obručem, a stražnja klupa je potpuno uklonjena u korist velikog sigurnosnog kaveza. To znači da su dvoja stražnja vrata zapravo suvišna, jer nitko ne može sjediti straga.

Kotači su zajednički temelj između automobila i asfalta. Moraju biti sigurni, stabilni i spremni za svaku vrstu rute. Alu felge Oz Racing savršen su spoj performansi, kvalitete izrade i dizajna. Odavde počinju sigurnost, zabava i mir u vožnji. Svi naši aluminijski naplatci osmišljeni su, ručno izrađeni i testirani u Italiji. 

・・・・・・・・・・・・ 

Pozornost prema detaljima dio je Oz-ove trkaće DNK i našeg pobjedničkog mentaliteta. Vožnja je emocija, užitak koji vam nitko ne može oduzeti. Bilo da idete na posao, u teretanu, na važan sastanak ili na svakodnevno putovanje, vibracije motora i buka koja dolazi s ulice poznata su percepcija i zvuk. OZ Racing alu felge od lake legure poboljšavaju svaki od ovih trenutaka, jamče stabilnost za volanom i oslobađaju čistu energiju dok se vozite.

・・・・・・・・・・・・

Kad skrenete na cestu, bilo staru ili novu, naši aluminijski naplatci tihi su čuvari. Sigurno se suočavaju s nježnošću i grubošću kolnika, novog ili grubog betona. Zato što je svaki trenutak vožnje jedinstven, a ceste koje uvijek iznova otkrivate su beskrajne. Jeste li spremni upoznati četiri nova i pouzdana suputnika, spremna putovati ulicama s vama? Sve što trebate učiniti je posjetiti našu trgovinu i otkriti koji su aluminijski naplatci prikladniji za vaš stil. Sve ulice svijeta čekaju na vas, a vi se možete suočiti s njima s potpuno novim osjećajem.

・・・・・・・・・・・・

Smanjite težinu vozila kako biste poboljšali performanse i upravljivost: to je logika koja stoji iza dizajna alu felge/naplatka OZ Racing Wheels Alleggerita HLT. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji prilagođenoj trkačkim utrkama, alu felga OZ Racing Wheels Alleggerita HLT postavlja novi rekord u težini alu felge, težeći samo 6,35 kg za 17 ” alu felgu. Sve bez žrtvovanja TÜV sigurnosti.
・・・・・・・・・・・・
Svaka pojedinačna OZ Racing Wheels alu felga Alleggerita HLT pregledava i odvaže se od strane voditelja kvalitete koji potpisuje dokument s naznakom stvarne težine (2% maksimalno odstupanje) i datumom pregleda, čime je proizvod u potpunosti sljediv. Na svoj način svaka alu felga ima svoju težinu. OZ Racing Wheels Alleggerita HLT nisu samo najlakše felge, već su i rekordno postavljeni u odnosu na dostupne završne obrade, jer omogućuju primjenu programa Personal Colors.
・・・・・・・・・・・・
OZ Racing Wheels – Model – Alleggerita je dostupna u 16, 17 i 18 cola u varijantama: Acid green, Gloss black, Matt black, Matt blue, Matt bronze, Matt graphite, Matt red, Orange, Race gold, Race white, Star silver i White gold.

・・・
❗❗❗ VAŽNO! Kao i sve OZ Racing alu felge, ALLEGGERITA HLT ima sve potrebne certifikate među kojima i TUV certifikat koji osigurava maksimalnu sigurnost i kvalitetu, što je ujedno i imperativ OZ-ove proizvodnje. ❗❗❗

・・・

Racelook kao ovlaštena OZ Racing Wheels Paddock trgovina na području RH, nudi niz modela alu felgi te širok spektar dimenzija, za vaše vozilo.

・・・

U suradnji s najboljim inozemnim dobavljačima, pružamo klijentima mogućnost odabira i ugradnje modernih alu felgi vrhunske kvalitete i dizajna. Vašem limenom ljubimcu, potrebno je osvježiti look? RACELOOK je najbolji izbor.

・・・

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

・・・

#racelook #RCLK #racelookcomhr #minituning  #carsofcroatia #racelookALFA #ozracingwheels

#alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #ALFAwheels #ozwheels #ozfelge #ozhrvatska #alleggerita #tuning#ozracingwheelsalleggerita #hlt #alfaromeo #156 #gta #alfaoromeofelge

Najnovije objave