22.01.2020.

DTE Systems Chiptuning

DTE Systems Chiptuning

DTE Systems Chiptuning i Racelook.com.hr u suradnji

DTE Systems GmbH razvija, proizvodi i prodaje ugađanje performansi (tuning module) za automobile, teretna vozila i traktore. Uz chiptuning proizvod PowerControl za automobile, performanse motora povećavaju se za 25 do 30%, dok PowerControl PDX za teretna vozila može postići manju potrošnju goriva od oko 12%. Druga linija proizvoda DTE je PedalBox: ugađanje papučice gasa za sve osobne automobile s elektroničkim akceleratorom. PedalBox skraćuje reakcijsko vrijeme reakcije gasa i dovodi do primjetnog poboljšanja ubrzanja za otprilike 10%.


U svijetu, DTE se nastavlja proširiti od svog osnutka 1996. godine: DTE proizvodi snažnom prodajnom mrežom trenutno su zastupljeni na četiri kontinenta u 62 zemlje.


Od 2016, DTE kupci mogu iskoristiti novu revidiranu web stranicu. Osim toga, DTE-ovi proizvodi se mogu individualno konfigurirati za još bolje performanse vozila.


DTE SYSTEMS misija:

Dobar osjećaj sigurnosti vrlo je važan dio u proizvodnji DTE Chiptuning proizvoda. Dokaz sigurnosti je da DTE PowerControl postoji za više od 3.300 vozila, uključujući i TÜV certifikat o dijelovima. Pored toga, DTE Systems je član Udruženja automobilskih tunera pod nazivom VDAT koji udovoljava visokim standardima kvalitete.


Primjeri visoke kvalitete proizvoda su komponente kao što su aluminijsko kućište otporno na toplinu, CPU-ovi visokih performansi koji omogućuju izračun u stvarnom vremenu i originalne plug-in veze u OEM kvaliteti.


Upravljanje kvalitetom DTE SYSTEMS: 

Internu reviziju je provela tvrtka RWTÜV Systems GmbH u skladu sa smjernicama ISO 9001 2003. godine, a još jednom 2006. godine TÜV Austria. Ova je provjera osnova za pružanje TÜV certifikata za naše sustave podešavanja. 

DTE SYSTEMS Chip tuning proizvodi:


PowerControlX - Više performansi za vaš automobil. Siguran i pametan način povećanja performansi.

Najnovija Multi-Map tehnologija 4.0 - DTE Systems su razvili tehnologiju podešavanja više mapi motora koja može optimizirati do devet različitih kanala. DTE-ov PowerControl može ih kontrolirati sve, bez obzira radi li se o uobičajenom common rail tlaku, tlaku pojačanja, turbo tlaku, tlaku u downpipe-u ili volumenu zračne mase. Čak su i najnovija generacija i tehnički najzahtjevniji motori bez napora optimizirani, a sve u višedimenzionalnom okruženju s više mapa. Vozač može birati između 3 različita programa: Sport, Dynamic i Efficiency sa 7 razina snage.

Pored tipkovnice PowerControl, koju je DTE predstavio 2014. godine, nove DTE performanse PowerControl X i RX sada se mogu upravljati iz unutrašnjosti vašeg automobila putem mobilne aplikacije dostupne za ios i android sustave. 

- Dodatna snaga čip tuninga može se lako uključiti ili isključiti pametnim telefonom putem aplikacije.

- Vozači mogu mijenjati između različitih programa vožnje: Sport, Dynamic i Efficiency.

- Aplikacija uključuje prilagodljiv tajmer zagrijavanja: vozači mogu odlučiti koliko dugo treba zagrijavati prije korištenja ugađanja motora

- Vrhunac aplikacije PowerControl je sportska instrumentna ploča koja prikazuje relevantne podatke o performansama motora u stvarnom vremenu poput prikazivanje turbo tlaka, okretaja i mjerača g-sila koje se primjenjuju na vozilo

DTE Systems Chiptuning podešavanje motora poput PowerControlX i PowerControl modula ima prednost što su montaža i demontaža vrlo jednostavni. Dakle, ponovo možete upotrijebiti PowerControlX modul za ugađanje sljedećeg vozila. Ponovno programiranje rabljenih tuning kutija za vaše novo vozilo je besplatno 1x (PowerControl) i 2x (PowerControl X) - ovisno koji DTE Systems Chiptuning modul kupite. 


Efficiency program vožnje - Uštedite do 15% goriva!

DTE Systems PowerControl X modul ima Efficiency program vožnje koji nudi smanjenje potrošnje goriva do 15%. Uz optimizirani okretni moment, dodatna snaga već je dostupna pri malim brojevima okretaja. Sada možete prije mijenjati brzine i voziti duže u nižim stupnjevima prijenosa kako biste uštedjeli gorivo. Tako se ovaj Chip modul prije isplati. 

Profesionalne performanse i sigurno podešavanje uz DTE Systems

Za više od 3.600 modela i tipova vozila, u paketu PowerControlX i PowerControl uključeno je TÜV odobrenje za pojedine modele. Uz odobrenje dijelova, potrebni i propisani postupak prihvata može se obaviti u bilo kojem ispitnom centru kao što je TÜV, DEKRA ili KÜS. 

powercontrolxdtechiptuningsystemsracelookcomhrgumiservismagasmatuljihrvatskatuningremaprevociptuninggolfrijekakastavopatijaistramodul.jpg


PowerControl - kao i  PowerControlX nudi se performansi za vaš automobil. Siguran i pametan način povećanja performansi.

Najveća razlika između PowerControl i PowerControlX je u tome šta PowerControl nudi korištenje dva programa vožnje (Sport i Dynamic) i ne nudi korištenje mobilne aplikacije za izbor programa vožnje i korištenje mobilne aplikacije za pregled instrument ploče (okretaju, pritisak u turbini, g-sile...)

Iako sam PowerControl modul nudi smanjenje potrošnje goriva, nema program vožnje Efficiency poput PowerControlX modula. 

DTE Systems PowerControl nudi samo jedno reprogramiranje modula. Za svako buduće korištenje na drugom vozilu, mora se kupiti dozvola za drugo vozilo. 

powercontroldtechiptuningsystemsracelookcomhrgumiservismagasmatuljihrvatskatuningremaprevociptuninggolfrijekakastavopatijaistramodulaprozracingwheelsnovo.jpg

DTE Systems PowerControlX i PowerControl nude jedinstveno jamstvo od 2 godine na ove proizvode. 

DTE Systems pruža sveobuhvatne i izvan-zakonske garancije koje pokrivaju DTE proizvode. Također pružaju 30-dnevno jamstvo povrata novca, tako da proizvod možete probati u udobnosti svoga vozila.


DTE Systems Garancija zadovoljstva 

Isprobajte DTE kvalitetan chip tuning i razveselite se sa potpuno novim vozačkim iskustvom. Procijenite učinke na potrošnju i vozne karakteristike - sigurno ćete uživati!


DTE Systems garancija proizvoda

U razvoju i proizvodnji glavni je fokus na dugovječnosti i trajnosti naših proizvoda za tuning te sigurnost vašeg vozila. Stoga, DTE Systems općenito daje dvogodišnju garanciju (nakon registracije na njihovoj stranici) na PowerControl tuning proizvode od datuma kupnje.BoostrPro - Vaš ulazak u svijet profesionalnog prilagođavanja (tuninga) motora.

Uđite u svijet profesionalnog ugađanja (tuninga) s jednostavnim instaliranim dvokanalnim sustavom ugađanja. DTE-ov BoostrPro koristi tehnologiju ugađanja s dvije mape koje optimiziraju do dva različita kanala u stvarnom vremenu. Rezultat je impresivno poboljšanje performansi za sve trenutne turbo benzinske, hibridne i dizel motore. BoostrPro može kontrolirati npr. common rail tlak, tlak pojačanja ili tlak usisnog zraka. Čak su i posljednja generacija i tehnički najzahtjevniji motori optimizirani, a sve unutar okruženja s dvodimenzionalnim mapama. Dodatna snaga može se podesiti s 6 različitih razina snage.

DTE Systems BoostrPro je povezan u nekoliko jednostavnih koraka sa samo dva utikača izravno na senzore upravljanja motorom. ima prednost što su montaža i demontaža vrlo jednostavni. Dakle, ponovo možete upotrijebiti BoostRPro za ugađanje sljedećeg vozila uz reprogramiranje koje morate kupiti. 


Uz DTE-ov BoostrPro, vozači imaju mogućnost izbora između 6 različitih razina snage.

Snažni BoostrPro postiže povećanje performansi do 25% i dolazi s najnovijom digitalnom dvokanalnom tehnologijom ugađanja (tuninga). 

Želite još više snage? Molimo kontaktirajte nas. Rado ćemo vam savjetovati i ponuditi vam prilagođenu DTE Systems optimizaciju.

Proizvodne tolerancije i različite kvalitete goriva mogu rezultirati razlikama u performansama. Preporučujemo da koristite visokokvalitetna goriva poput benzina s oktanskom ocjenom od najmanje 98.


U razvoju i proizvodnji glavni je fokus na dugovječnosti i trajnosti naših proizvoda za tuning te sigurnost vašeg vozila. Stoga, DTE Systems općenito daje jednogodišnju garanciju (nakon registracije na njihovoj stranici) na BoosrPro tuning proizvode od datuma kupnje.

dtechiptuningboostrproracelookcomhrtuninghrvatskagumiservismagasmatuljiracelookozracingwheelsrevotuningstage1rijekagolf5gtirenaultcliors.jpg

PedalBox 

Prednosti:

- 4 programa za optimizaciju karakteristike papučice za gas

- Dostupno je više od 20 različitih postavki

- Uklj. Funkcija memorije, sprema posljednju odabranu postavku

- PerfecTune značajka za individualno prilagođavanje vašeg vozila

- 10% bolje ubrzanje

- Jednostavna montaža

- Mogućnost korištenje uz mobilnu aplikaciju.

gumiservismagasmatuljidtechiptuningpedalboxracelookcomhrtuningremaprevo.pnggumiservismagasmatuljidtechiptuningpedalboxracelookcomhrtuningremaprevorijekazagrebtuningapr.png

gumiservismagasmatuljidtechiptuninghrvatskarijekachipmodulracelookcomhrzagrebonlinetrgovinafelge.jpg

racelookcomhrdtechiptuninghrvatskagumiservismagasmatuljiremaprevoopatijakastavgolfciptuningozracing.jpg

dtechiptuningsystemsrijekahrvatskagumiservismagasmatuljiracelookcomhrtrgovinaremaprevoopatijahrvatskazagrebciptuninggolf.png

gumiservismagasmatuljigumeifelgekastavhrvatskadtechiptuninghrvatskaracelookcomhrozracingwheelsalufelge.jpg

gumiservismagasmatuljiracelookcomhrdtesystemschiptuningmodulerijekarevoaprremapecuzagrebrijekavolkswagenozracingwheelsalufelge.jpg

Formula d.o.o.

GUMI-SERVIS MAGAŠ

racelook.com.hr

t. +385 51 277 573

t. +385 51 275 024

m. +385 95 556 0998

m. +385 95 9009 512

m. +385 91 1155 669

m. +385 91 2020 030

info@racelook.com.hr

shop@racelook.com.hr

orders@racelook.com.hr

info@formula.hr


Radno vrijeme:

PONEDJELJAK – PETAK

08:00–20:00

SUBOTA

08:00 – 15:00

NEDJELJA - ZATVORENO

ULJE

ULJE

AUTO, MOTO I KOMBI GUME

AUTO, MOTO I KOMBI GUME

RUN ON FLAT

RUN ON FLAT

USLUGE CENTRIRANJA TRAPA

USLUGE CENTRIRANJA TRAPA

VULKANIZERSKE USLUGE

VULKANIZERSKE USLUGE

HOTEL ZA GUME

HOTEL ZA GUME

ALUMINIJSKI NAPLATCI

ALUMINIJSKI NAPLATCI

ISPUŠNE CIJEVI

ISPUŠNE CIJEVI

BATERIJE / AKUMULATORI

BATERIJE / AKUMULATORI